Lähiaikoina tapahtuu!

Juhannustaikoja!

Jos juhannusyönä keräät seitsemän kukkaista vyyhtiä tyynysi alle, voi tyyny tuntua kovin muhkuraiselta, mutta unessa näet varmasti tulevan neuleprojektisi.

Taikojen tekemistä helpottamaan tarjoamme juhannuksen ajan (21.-23.6) ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin, ja tästä lähtien aina yli 150€ arvoiset tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Taianomaista juhannusta!

Wool Me Once Fibers löytyy Studio Pynjasta!

Nyt voit löytää Wool Me Once Fibersin lankoja myös Studio Pynjasta Kokkolasta. Käy ihastelemassa lankoja paikan päällä ja laita viestiä, mikäli toivoisit löytäväsi jotain tiettyä liikkeestä.

Vuoden 2019 arvonnat!

Vuonna 2019 arvotaan maaliskuun, kesäkuun, syyskuun ja joulukuun lopussa Wool Me Once Fibersin langoista tehtyjen Ravelryn valmiiden töiden kesken vyyhti Merino Sock -lankaa. Kaikki valmistuneet työt lasketaan eli joulukuun arvonnassa ovat mukana koko vuoden valmistuneet työt.

Lisäksi samalla arvotaan toiset Merino Sock -vyyhdit kaikkien Instagramissa hästhtägillä #woolmeoncelove jaettujen kuvien kesken.

- - -

Etkö ole varma väriyhdistelmästä? Autamme mielellämme värien valinnassa, mikäli sinulla on jotain kysyttävää. Voimme tarvittaessa toimittaa kuvia eri väriyhdistelmistä, jotta pystyt paremmin hahmottamaan värien yhteensopivuutta. Kysy myös loppuunmyydyistä väreistä! Useimmat värimme ovat toistettavissa, vaikkakin käsinvärjätyn uniikkeja, ja värjäämme kiinnostuksen mukaan verkkokauppaan täydennystä.

Vi betjänar också på svenska! Vi vill hjälpa om du har svårt att välja passliga färger. Kontakta oss gärna!

Lisää kuvia langoista löydät instatilillämme @woolmeoncefibers. Lisäksi voit tilata uutiskirjeemme, sitä kautta saattaa tulla salamyhkäistäkin tietoa!

Lämpimiä ja inspiroivia neulehetkiä!